Bodrum Gece Hayatı

bodrum'da gece hayatı, bodrum barları, bodrum'da diskolar27-04-2021
bodrum'da gece hayatı, bodrum barları, bodrum'da diskolarGece Hayatı
bodrum'da gece hayatı, bodrum barları, bodrum'da diskolar(0) Yorum
bodrum'da gece hayatı, bodrum barları, bodrum'da diskolar

Bodrum Gece Hayatı

Bodrum’da akşam olduğunda, ortaya çıkan yıldızlara eşlik eder şehir ışıkları. Herkese göre seçeneği bol bir gece hayatı sunulur ve deniz kokusuyla kaplı sokaklar, keyifli bir akşam geçirmenizi sağlar. İlk olarak Bodrum’un merkezinde yer alan Barlar Sokağı ve Bodrum Marina’yı öneriyoruz. Dilerseniz tarihin dokusuyla kaplanmış çiçek kokulu dar sokaklarında dolaşabilir, dilerseniz herkese göre seçeneği bulunan mekanlarında canlı müzikler eşliğinde geceyi sonlandırabilirsiniz. 

 Deniz kenarında yer alan kafe ve barlardan, Katamaran gibi geniş seçenekler sunan gece kulüpleri de bunların arasında yer almaktadır. Barlar sokağı denildiğine bakmayın siz. Şayet ben dondurmamı yer, kahvemi içer ve deniz kenarında dolaşmanın keyfini sürerim derseniz bunların da en güzelini yine belirttiğimiz rota içerisinde bulmanız mümkün. Ayrıca deri sandaletlerin, çeşit çeşit bilekliklerin ve Bodrum’un olmazsa olmazı şile bezinden yapılmış kıyafetlerinin olduğu bu sokaklar, alışveriş yapmak isteyenler için de birebir.

Diğer bir seçenek de Gümbet, Gümüşlük ve Yalıçiftlik gibi merkezin dışında yer alan beldelerdeki deniz kenarındaki mekanlar. Gümbet, daha hareketli ve pop müzik ağırlıklı ve genelde tatil beldelerinde sıkça rastlanan mekanlardan oluşmaktadır. Buradaki en güzel plajlar, otellere ait olduğundan, daha çok gece hayatının ağırlık oluşturduğu bir iklim vardır. 

Yalıçiftlik, biraz daha snop müşterilere hizmet veren mekanlardan oluşmaktadır. Biraz araştırdığınızda gizli yerlere konumlandırılmış, Türkiye’de ender sayılabilecek gece kulüpleri ve plajlara sahiptir. Gümüşlük, herkese göre tasarlanmış huzurlu bir atmosfer sunar konuklarına. Sabah kahvaltısından başlayarak, geceyi sonlandırabileceğiniz türlü imkana sahiptir. Barlar ve restoranlar denize sıfırdır. Gümüşlük’te akşamları en çok rağbet gören aktivite ise rakı masaları eğlencesidir. Pek çok mekân, deniz kenarında misafirlerine hizmet vermektedir.

yorumlar (0)

    Henüz hiç yorum yapılmadı.


hakan erenler